Winkelwagen - €0.00

Letterlijk is het kunst voor op de (kunst)nagel. Dit kan een eenvoudig Swarovski steentje zijn maar ook een prachtig gedetailleerd tafereeltje. Het is inderdaad een kunst als je je bedenkt dat de nail art op een gebied van 1×2 cm. gemaakt wordt. Dit is de grootte van een duimnagel…laat staan dat er iets gemaakt moet worden op een pink.

Veel nail art kan eenvoudig aangebracht worden met kant en klare figuurtjes, vormtjes en andere producten die je op een ondergrond van bijv. nagellak kunt plaatsen. Maar voor de creatieve  nagelstyliste is het mooiste om je eigen ontwerp te maken en aan te brengen bij de klant.

Van design met acryl of gel tot en met prachtige schildertechnieken, alles is mogelijk als je het hebt over Nail Art of Design nagels, altijd in overleg met de klant. Natuurlijk moet er wel rekening gehouden worden dat een gedetailleerd design veel tijd kost, dus de klanten zullen ook meer moeten afrekenen.

Wereldwijd zijn er veel wedstrijden op het gebied van Nail Art en Design nagels in alle categorien en niveaus. Mooi voorbeeld hiervan is in ons eigen land Utrecht en Hardenberg maar ook de Nailympics in Londen , altijd in september.

 

 

 

Op zaterdag 13 april bestaat het opleidingscentrum 15 jaar.

In Marum gestart, vervolgens 9 jaar in Roden en sinds 2,5 jaar weer terug in Marum aan de Transportweg 15.

Vandaag is iedereen welkom om je te laten verwennen met: Visagie-, Colour Gloss,  Thaise massage behandelingen.

’s Middags is er een kapper aanwezig.

GRATIS workshops Colour Gloss………….Anneke van der Sar

Pimp Your Nails………………………………..Bibi Boudens

Tip Box demo……………………………………Edileuza Souza da Costa

Een hapje, drankje en barbecue……………

Kom langs en laten we proosten op 15 jaar Nail World!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratis verzending boven €100